Praktijk

Losse lessen of snel je rijbewijs!!

Maak kennis met onze zorgvuldig ontwikkelde rijopleiding, afgestemd op de examen eisen, zoals die door het CBR gehanteerd worden.

Je zult merken dat je vaste rij-instructeur veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van je verkeersinzicht en het zelfstandig rijden. Zodra je de auto goed kunt bedienen zal je instructeur je steeds meer motiveren om je beslissingen zoveel mogelijk zelf te nemen. Uiteraard krijg je alle hulp die je nodig hebt en zal de veiligheid nooit in gevaar komen. Je hebt een vaste instructeur, je rijdt in een Opel Astra die van alle gemakken is voorzien en er wordt in onze lesauto’s niet gerookt.

Je wordt vanaf het begin van de rijopleiding tot en met het behalen van het rijbewijs begeleid door steeds dezelfde vakbekwame instructeur.
Je kunt kiezen uit de volgende opleidingen:

Bij de losse lessen volg je een of meerdere lessen per week op het moment dat jou het beste uitkomt. Het plannen van de lessen wordt volledig aangepast aan je eigen wensen. De lessen worden met uitzondering van de zondag op alle dagen gegeven zowel overdag als in de avonduren.

Om de pakket opleiding te kunnen volgen is het belangrijk dat je overdag tijd hebt om de lessen te volgen. Aan de opleiding gaat een proefles vooraf. Uit deze proefles komt naar voren in hoeveel weken/lessen je dit kunt realiseren. Als blijkt dat dit iets voor je is, dan worden alle rijlessen direct gepland over de tijden waarin jij zou kunnen rijden en het praktijkexamen direct aangevraagd. Dit alles natuurlijk in overleg, je kunt dus zelf bepalen hoe snel je de pakket opleiding wilt volgen. Om te beginnen met de opleiding hoef je nog niet je theorie certificaat te hebben, echter is dit wel verstandig. Voor het praktijk examen moet je namelijk wel in het bezit zijn van je theorie certificaat, anders mag je geen praktijk examen doen.

Wanneer blijkt dat de instructeur het aantal lessen te hoog heeft ingeschat, krijg je het resterend aantal lessen natuurlijk terug.

Zo gaat het bij het CBR praktijkexamen

Rijschool machtigen

Voordat wij een praktijkexamen aan kunnen vragen moet je daar eerst toestemming voor geven. Dit doe je met een machtiging die je ons geeft op "Mijn cbr".

DigiD inlogcode aanvragen

Voor het aanvragen van je praktijk-examen moet je in het bezit zijn van je eigen DigiD inlogcode.