Theoriecursus in 1 dag

Nutheorie leert je op een efficiënte en verantwoorde manier de auto theorie aan, zodat je over alle kennis beschikt voor je praktijklessen en in 1 dag kunt slagen voor je CBR auto theorie-examen!

Spoedcursus auto theorie

De auto theorie goed beheersen en daarnaast dezelfde middag nog slagen voor je CBR theorie-examen? Dat doe je natuurlijk met de eendaagse spoedcursus van NuTheorie! Onze docenten leren jou de auto theorie op een leuke, makkelijke en vooral verantwoorde manier aan. Tel daar de uitgebreide herhaling en het digitale oefenmateriaal bij op en je bent optimaal voorbereid op het CBR examen.

Ook cursisten met faalangst, ADHD en dyslexie slagen bij ons met de theoriecursus in één dag. Kortom: de ideale oplossing voor iedereen die snel en verantwoord het auto theorie-examen wilt halen.

Hoe verloopt de cursusdag?

De spoedcursus start vroeg in de ochtend en duurt tot in de middag, waarna je met een flinke dosis zelfvertrouwen en een bult aan kennis je theorie-examen zult afleggen.

Na het afronden van jouw aanmelding krijg je toegang tot het online oefenmateriaal. Wij reserveren vervolgens het examen en jouw plek op de cursus, inclusief hapjes en drankjes. Uiteraard houden we je constant op de hoogte van de ontwikkelingen rond jouw aanmelding.

Duizenden geslaagde cursisten zijn je voorgegaan, nu jij nog!

Hoe ziet een cursusdag bij Nutheorie eruit?